Kereső

Hírek

ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN KONFERENCIA

Tisztelettel meghívjuk a PTE KPVK Élelmiszergazdasági és Turisztikai Intézete, a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter és a Magyar Földrajzi Társaság által szervezett ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN elnevezésű tudományos konferenciánkra.

 

>>
Furmintok szeptemberben is

Szeptember 25-én újra megnyitotta kapuit Szekszárdon a BorKultúra SzabadEgyetem, népszerűbb nevén a boregyetem, első szezonbeli programján górcső alá véve a furmintot, valamint annak esélyeit boncolgatva, hogy válhat-e a fajtából új magyar világsiker. Tóth Adrienn, a Vinoport főszerkesztője, s egyben a Furmint Február főszervezője az este során 10 bort mutatott be, melyek nagy része Tokajról származott, de a Mátra, a Balaton-felvidék és Zala borászataiba is ellátogathattunk. 

>>
Szakmai rendezvények és képzések a középpontban

A Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter, a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar Gazdaságtudományi és Turisztikai Intézetével együttműködve sikeres konferenciát szervezett 2013. május 7-9-én, Szekszárdon. A konferencia a „Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter fejlesztése” DDOP-2.1.3/A-12-2012-0003 azonosítószámú pályázat támogatásával valósulhatott meg.

>>

Programok

Hírek

Újra bor és csoki

2011. április 2.  | Frissítve: 2011. április 26.

Folytatódik a Bor és Csoki rendezvénysorozat.


Április 30-án 18 órától a Somogyi Pincészet bemutatótermében (Pécs, Hunyadi u. 12.) kóstolhatnak meg hat bort, és a hozzájuk készített hat Kakas Bonbont az érdeklődők.

A borsor

  • Pécsi Rizlingszilváni 2009
  • Pécsi Cirfandli 2009
  • Pécsi Rosé 2010
  • Villányi Cabernet Sauvignon 2006
  • Villányi Cuvée 2003
  • Villányi Cabernet Sauvignon – Franc 2003

A kóstoló közben vacsorára roston sült csirkemellet szolgálnak fel gyümölcságyon.
Az est részvételi díja: 5000 Ft/fő
A rendezvényre április 26-ig lehet jelentkezni a rendezveny(kukac)somogyipince.hu email címen, vagy a 30/900-1696 telefonszámon.



<< vissza

Hírlevél