Kereső

Hírek

ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN KONFERENCIA

Tisztelettel meghívjuk a PTE KPVK Élelmiszergazdasági és Turisztikai Intézete, a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter és a Magyar Földrajzi Társaság által szervezett ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN elnevezésű tudományos konferenciánkra.

 

>>
Furmintok szeptemberben is

Szeptember 25-én újra megnyitotta kapuit Szekszárdon a BorKultúra SzabadEgyetem, népszerűbb nevén a boregyetem, első szezonbeli programján górcső alá véve a furmintot, valamint annak esélyeit boncolgatva, hogy válhat-e a fajtából új magyar világsiker. Tóth Adrienn, a Vinoport főszerkesztője, s egyben a Furmint Február főszervezője az este során 10 bort mutatott be, melyek nagy része Tokajról származott, de a Mátra, a Balaton-felvidék és Zala borászataiba is ellátogathattunk. 

>>
Szakmai rendezvények és képzések a középpontban

A Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter, a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar Gazdaságtudományi és Turisztikai Intézetével együttműködve sikeres konferenciát szervezett 2013. május 7-9-én, Szekszárdon. A konferencia a „Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter fejlesztése” DDOP-2.1.3/A-12-2012-0003 azonosítószámú pályázat támogatásával valósulhatott meg.

>>

Programok

Klaszter adatbázis

Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Főiskolai Kar

Klaszter tag típusa: szervezet
Kapcsolattartó neve: Dr. Aubert Antal
Borvidék: Szekszárdi borvidék
Irányítószám: 7100
Település: Szekszárd
Utca, házszám: Rákóczi út 1.
Telefonszám: +36 74 528300
Fax: +36 74 528301
E-mail cím: aubert@igyfk.pte.hu
Honlap: http://igyfk.pte.hu
Borturisztikai kötödés: Turizmus-vendéglátás Ba Borturizmus szakirány Borturizmus-borgasztronómia SZTSZ
Leírás:

PTE IGYFK Gazdaságtudományi és Turisztikai Intézet keretében az alábbi idegenforgalmi képzések folynak:

  • Idegenforgalmi szakmenedzser felsőfokú szakképzés (Fsz)
  • Vendéglátó szakmenedzser felsőfokú szakképzés (Fsz)
  • Területfejlesztő szakasszisztens felsőfokú szakképzés (Fsz)
  • Turizmus-vendéglátás Ba alapszak
  • Turizmus menedzsment Ma mesterszak
  • Borturizmus-borgasztronómia szakirányú továbbképzési szak (SZTSZ)
Logó:

Hírlevél